Belépéssel kapcsolatos kérdések

Hogyan zajlik a szerződéskötés? 

A csatlakozás folyamata 5 egyszerű lépésből áll a flottánkban. Az egyes lépésekről részletes leírást a szerződéskötési tájékoztatónk tartalmaz.

  1. Beérkezik hozzánk a csatlakozási kérelme.
  2. Adategyeztetés miatt felhívjuk.
  3. Postázzuk a szerződését a levelezési címére.
  4. Az aláírt szerződés és szükséges dokumentumok beérkezése után elindítjuk az új szám igénylést / átírást a flottába.
  5. Értesítjük, ha bekerült a flottánkba és onnantól él a szerződés, valamint a kedvezményes tarifa.

Csatlakozási szándékát jelezheti a Szerződéskötés menüpontban, valamint a 06 20 924 3226-os ügyfélszolgálati hívószámunkon vagy leadhatja igényét e-mailen is az info@aidaco.hu címen.


Milyen dokumentumokra van szükség a szerződéskötéshez?

A Felhasználói Szerződés megkötéséhez magánszemély esetén a magyar állampolgársággal rendelkező előfizető személyi igazolványára és lakcímkártyájára van szükség. Céges ügyfeleink esetén aláírási címpéldányt, valamint az aláíró személyes okmányait kérjük a szerződés megkötéséhez.


Mennyi idő új hívószámot igényelni?

Új hívószámra vonatkozó igényét az aláírt Felhasználói Szerződés ügyfélszolgálatunkra történő beérkezését követően 1 héten belül teljesítjük. Bizonyos esetekben ügyfélszolgálati irodánkban azonnal átvehető a kért SIM-kártya, azonban erről előzetesen mindenképpen egyeztessen kollégáinkkal.


Mennyi idő alatt tudom bevinni a telefonszámomat a Telenortól?

A Telenoros hívószámok belépése a flottába a szolgáltató engedélye mellett történhet meg, amit az Aidaco Ügyfélszolgálata indít el. A szerződéskötéshez a hívószám jelenlegi előfizetőjének személyes adatai és aláírása is szükséges. Tapasztalataink alapján az átíratni kívánt telefonszám az aláírt Felhasználó Szerződés és engedély megérkezésétől számítva általában 1 hét (max. 15 nap) alatt kerül be a flottába. A kedvezményes tarifacsomag aktiválásáról SMS-ben tájékoztatjuk, ezután lép életbe az Aidaco kedvezményes díjszabása.


Mennyi idő alatt tudom behordozni a számomat másik szolgáltatótól?

A flottába két lépésben fog bekerülni hívószáma, először hordoznia szükséges hívószámát a Telenorhoz, utána pedig átírjuk az Aidaco flottájába.

Tapasztalataink alapján a Vodafone vagy Magyar Telekom szolgáltatóktól hordozni kívánt számok áthordozása egyszerű és gyors folyamat, ami akár 2-3 napon belül teljesülhet. Az aláírt Felhasználó Szerződés és engedély megérkezését, valamint a sikeres számhordozást követően kezdeményezzük hívószáma átírását az Aidaco flottájába a Felhasználói Szerződésben rögzített tarifára. Ennek átfutási ideje általában egy hét (max. 15 nap). A flottába történő átírás időpontjáig a Telenor publikus/ideiglenes tarifájával tud telefonálni. A kedvezményes tarifacsomag aktiválásáról SMS-ben tájékoztatjuk, ezután lép életbe az Aidaco kedvezményes díjszabása.

Hordozást kizárólag a telefonszám jelenlegi előfizetője kezdeményezheti, melynek ügyintézéshez minden segítséget biztosítunk. Bővebb információkért forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.