Szolgáltatással kapcsolatos kérdések

Hogyan tudok internetet rendelni/módosítani?

Internet szolgáltatást megrendelni vagy módosítani telefonos ügyfélszolgálatunkon vagy az Online ügyintézés menüponton keresztül tud intézni. 

A Telenor Általános Szerződéskötési Feltételeiben leírtak szerint a havidíjas szolgáltatások megrendelése/lemondása/módosítása esetében minden megkezdett hónap teljes havidíjjal kerül kiszámlázásra.


Hogyan tudok tarifát módosítani? 

Tarifamódosítási igényét minden hónap elsejével tudjuk teljesíteni, amely kérését írásban (e-mail) vagy az Online ügyintézés menüpontban szükséges jeleznie számlazárás előtt 15 nappal.


Másik méretű SIM-kártyára van szükségem, hogyan cseréltethetem ki?

A SIM-kártya cseréjéhez szükséges jelszót kizárólag az előfizető vagy bejegyzett kapcsolattartó részére adunk ki, beazonosítást követően telefonon vagy bejegyzett e-mail címen keresztül. Ezt követően az új SIM-kártya átvehető a legközelebbi Telenor üzletben. A cserére vonatkozó aktuális díjakról érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.


Elfelejtettem a PIN/PUK kódomat, mi a teendőm?

A hívószámhoz tartozó eredeti PIN, valamint PUK kód kiadására az előfizető vagy bejegyzett kapcsolattartó részére biztosítunk lehetőséget ügyfélszolgálati elérhetőségeinknek keresztül.  


Miért nem tudok emelt díjas szolgáltatást igénybe venni? 

Csatlakozást követően a flottánkban alapesetben letiltásra kerül az emelt díjas üzenetek küldése, fogadása és a kimenő hívás lehetősége. Amennyiben fel kívánja oldani a tiltásokat kérjük, jelezze telefonos ügyfélszolgálatunkon vagy Online ügyintézés menüpontban. 


Hívásrészletezőre van szükségem, mi a teendőm?

Kérhet az előfizető vagy bejegyzett kapcsolattartó hívásrészletezőt már lezárt számlázási ciklusról az info@aidaco.hu címen vagy az Online ügyintézés menüpontban. Az elektronikus részletező díja 300 Ft+ÁFA/hónap.

A hívásrészletező a hívószámról indított kimenő hívások és SMS-ek pontos időpontját, darabszámát és a hívások időtartamát, valamint a hívott/címzett telefonszámokat tartalmazza. 


Hogyan tudok készüléket vásárolni előfizetésemhez? 

Meglévő előfizetéséhez kedvezményes készülékvásárlási lehetőséget biztosítunk listaáron vagy 12 hónapos hűségidő vállalása esetén. Az aktuális készülék árak, valamint a hozzájuk kapcsolódó hűségidők tekintetében a Telenor mindenkor aktuális vállalati készülék árlistája az irányadó.

Az aktuális készülék árlistánkat kérje ügyfélszolgálatunktól. A kiválasztott készüléket az Online ügyintézés vagy info@aidaco.hu e-mail címen rendelheti meg. A készülék árát egy összegben, átvételkor szükséges rendeznie.


Mikor tekinthető sikeresnek a mobilparkolás?

A parkolás akkor tekinthető elindítottnak, ha az erre vonatkozó visszaigazoló üzenet megérkezett a telefonjára. Ennek hiányában pénzbírság megfizetésére kötelezhetik! Kérjük, minden esetben várja meg a parkolás elindítását visszaigazoló SMS üzenetet.  

A használatáról a https://www.telenor.hu/szolgaltatas/mobilvasarlas/mobilparkolas linken tájékozódhat bővebben. 


Hogyan tudom megszüntetni az előfizetésemet?

Kérheti a szerződés felmondását a hívószám megszüntetésével együtt, amit a Szerződési Feltételeink alapján 30 napon belül teljesítünk. Megszüntetési igényt az előfizetőnek vagy bejegyzett kapcsolattartónak szükséges írásban (postai levél) jeleznie részünkre. A szerződés megszüntetés esetén a Telenor Zrt. Általános Szerződéskötési Feltételei alapján teljes havidíj kerül kiszámlázásra minden megkezdett hónapra.


Hogyan tudom elvinni a hívószámomat?

Kérheti a szerződés felmondását hívószáma megtartása mellett, amit a Szerződési Feltételeink alapján 30 napon belül teljesítünk. Az átíráshoz egy nyilatkozatot postázunk az értesítési címére, amivel a legközelebbi Telenor üzletbe szükséges befáradnia további ügyintézés céljából. A felmondási igényt az előfizetőnek vagy bejegyzett kapcsolattartónak szükséges írásban írásban (postai levél) jeleznie részünkre.

A Felhasználói Szerződése kizárólag a Telenorral kötött egyedi előfizetői szerződés aláírásával szűnik meg a flottában. A Telenor üzletében az átírás során, a helyszínen szükséges rendeznie a szolgáltató által kibocsátott havi részszámlát, és az átírási díjat. Az aktuális hónap zárása után az Aidaco állítja ki az utolsó havi számlát. Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy a díjfizetési kötelezettsége az átírás napjáig áll fenn. Ha a nyilatkozattal nem fárad be valamelyik Telenor kirendeltségbe, úgy a Felhasználói Szerződése nem szűnik meg, hanem változatlan feltételek mellett érvényben marad a flottánkban.